Termékek Menü

Vásárlási információ

Megrendelés folyamata

Webáruházunk szerkezete, felépítése segít Önnek a gyors tájékozódásban és a lehető legtöbb információ megszerzésében.

A fejlécben elsőként a Gyártók elnevezéssel találkozhat, ahol megtalálhatja a gyártók termékcsaládjait. A weboldalon megjelenített gyártók összes termékének értékesítésével foglalkozunk, viszont a termékek közül elsősorban az újdonságokat jelenítettük meg, valamint a feltöltés folyamatosan jelenleg is zajlik. Amennyiben nem találja a keresett tapétát a gyártótól, kérjen árajánlatot a tapetabest@gmail.com e-mail címen keresztül.

A fejlécben lehetősége van a termék stílus és anyag tekintetében a szűréshez. Amennyiben tudja a keresendő tapéta nevét vagy cikkszámát, akkor írja be a keresés mezőbe, ellenkező esetben, javaslom a gyártók kategória részből való kiindulást.

A gyártók kategóriában a katalógusok, a katalógusokon belül a termékek láthatóak. A termék oldalon a termékképek mellett találja az árat, jelöléseket, elérhetőséget és szállítási információt. A másodlagos képek alatt pedig a termék legfontosabb jellemzőit, valamint az egységárat, ami m²-re kivetítve van megadva.

A kosár gombra kattintva, a vásárlás folyamata első szakaszában megadható és módosítható a mennyiség (frissítés gomb), valamint szintén itt található a kupon beváltása és a várható szállítási költség információ is. (Abban az esetben, ha további termékeket keres, nyomja meg a „vásárlás folytatása” feliratot, ilyenkor az utoljára megtekintett termék oldalára lép vissza.)

A „tovább a pénztárhoz” feliratra lépve, megjelenik a pénztár oldal.  Az adatok megadását követően felhívom figyelmét a hírlevél feliratkozás lehetőségére. Természetesen ezt megteheti a főoldal lap alján, jobb oldalon is. A hírlevelekben nemcsak az aktuális akciókról és újdonságokról értesülhet, hanem rengeteg egyéb olyan fontos információhoz juthat, mint például a legfrissebb trendek, tapétázási útmutató, lakás dekoráció stb.

A „tovább” feliratra kattintva a szállítási módok között választhat. Amennyiben a személyes átvételt választja, időpont egyeztetés szükséges. Kiválasztás után szintén a „tovább” gombra kattintva a fizetési módot választhatja ki.  A fizetési mód beállítását követően jut el az összesítéshez, ahol a megrendelés gombra kattintva adhatja le megrendelését.

 

Szállítási információk

GLS futár, előre utalással 1.450 Ft

GLS futár, utánvétellel

Megrendelés végösszeg

 

0 Ft

19 999 Ft

1 900 Ft

20 000 Ft

49 999 Ft

2 200 Ft

50 000 Ft

 

INGYENES

Csomagkézbesítés, a felvételt követő munkanapon 8-17 óra között.

Személyes átvétel, előre egyeztetett időpontban: 1122 Budapest, Városmajor utca 27/A fsz. 1.