Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

A gondolat, hogy a lakásdekorációval kapcsolatosan valamilyen tevékenységbe belekezdjek nem új keletű, de a megvalósítás mostanáig váratott magára. Az elmúlt 18 évben értékesítés területén dolgoztam, mint értékesítési tanácsadó, ezért választottam újra ezt az ágazatot. Webáruházammal szeretnék segíteni azoknak a kedves kreatív látogatóimnak, akik a piacon szereplő egyre szélesebb kínálatból szeretnék kiválasztani ízlésüknek megfelelően a tapétát, későbbiekben pedig a különböző belső dekorációs termékeket. Tapéták széles választéka áll rendelkezésre szín, minta, és felhasználási terület szerint.

 

Úgy gondolom, hogy a kereskedelem szorosan összefügg a szolgáltatással. A webáruház, ebből a szempontból nincs könnyű helyzetben, hiszen a terméket a vásárló nem foghatja meg, nincs közvetlen kontakt, nem kérdezheti meg egyből a termék jellemzőit, előnyeit, használatát. Ezért oldalamon a lehető legtöbb információt jelenítem meg, segítve ezzel is döntését. Természetesen kérdését is szívesen fogadjuk, és amiben tudunk, segítünk.

 

A hírlevélre feliratkozók, rengeteg olyan hasznos információt, segítséget kaphatnak, ami megkönnyítheti munkájukat, az életterük megszépítésével, átalakításával kapcsolatosan.

Célom, a mottóm is egyben: „TapétaBest – A kreatív otthonért”


Cégnév: Dekotto Kft.

Cím: 1122 Budapest, Városmajor utca 27. A. ép. fszt. 1.

Cégjegyzékszám:  Cg.01-09-292781

Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése:  Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

E-mail cím: tapetabest@gmail.com

Telefonszám: 06-20-3318685

Adószám: 25854899-1-43

Kádár Ottó
ügyvezető
Tel: 06-20-331-8685
E-mail:tapetabest@gmail.com